Ansøg om et lån til istandsættelse af din bolig

07 May 2021
Lotte Hindsberg

Går du med planer om at istandsætte din bolig, det kan blot være en mindre opgave, men det kan også være et større projekt som dit køkken eller badeværelse, kan du overveje at tage et lån frem for at vente indtil du har sparet penge op.

Alt afhængig af hvad du har i tankerne har du flere muligheder. Skal du låne til en større istandsættelse som også incl. håndværkere kan du med fordel tage et lån fra Ikano Bank til istandsættelse.

Har du primært nye møbler eller behov for materialer, kan du overveje at undersøge om butikken har et finanseringstilbud. Mange butikker har lavet et samarbejde med en online bank og tilbyder ofte et rente og gebyrfrit lån, mod at du køber i butikken.

Det skal du være opmærksom på

Hvis du vælger at låne i en butik og er lånet rente og gebyrfrit er det vigtigt at du få betalt dine afdrag til tiden. Hverken butikken eller banken er søde og rare og vil dig det bedste. Det er en forretning og der ligger en god undersøgelse bag, der viser at der er nok mennesker der af den ene eller anden grund ikke betaler til tiden og derfor skal betale et relativt højt strafgebyr.

Det er her banken tjener sine penge. Huske du at få betalt til tiden, det kan f.eks. løses ved at du tilmelder dig til betalingsservice, er det en god og meget billig måde at få finanseret din istandsættelse.

Skal du også bruge penge på håndværkere skal du i stedet ansøge direkte i en online bank. Her kan du med fordel ansøge flere banker og vælge det bedste tilbud. Er du i tvivl om hvilke banker du skal ansøge, kan du få hjælp af en af sammenligningssiderne. Du skal ansøge mindst 3 forskellige banker for at få et overblik over prisniveauet.

Flere Nyheder