Berig din bolig med et stilfuldt plankebord

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal din stue eller dit arbejdsværelse have et hyggeligt og hjemligt udtryk? Så kan du med fordel vælge at møblere med træværk.

Træ er et fantastisk materiale når det handler om fremstilling af smukke, holdbare og stemningsfulde møbler. Med borde, stole, reoler og skabe ud af træ bliver hjemmet både varmere og mere hyggeligt i sit udtryk. Og derfor kan du med fordel investere i et lækkert plankebord til familiens spisestue.

Hvorfor vælge et plankebord?

Der er mange fordele ved at vælge et plankebord frem for et bord med en plade ud af eksempelvis glas eller melamin. Det organiske materiale føles nærmest levende og varmt ved berøring, og har samtidig en behagelig akustik.

Det betyder at bordpladen ikke larmer når du stiller glas eller service derpå. Og skulle et familiemedlem tabe en kniv eller en gaffel under måltidet vil det ikke resultere i øresønderrivende støj.

image

Der ud over får du med et smukt designet plankebord et helt unikt bord med sit helt eget udtryk. Alle ægte plankeborde er ganske enestående, da ikke to træplanker er ens.

Et plankebord kan være fremstillet ud af flere forskellige træer fra samme sort og dermed have karakteristiske variationer de enkelte planker imellem. Du kan dog altid være sikker på at dit plankebord holder en solid og slidstærk kvalitet. I hvert fald hvis du vælger at købe det hos en dygtig møbelsnedker virksomhed som for eksempel Hipstory Copenhagen.

Hvem er Hipstory Copenhagen?

Hipstory Copenhagen har igennem mange år beskæftiget sig med fremstilling af møbler og andet interiør i træ. Hos Hipstory Copenhagen kan du altid finde et billigt plankebord i top kvalitet, fremstillet efter standard mål i massivt fyrretræ og behandlet med de bedste materialer.

Du kan læse mere om Hipstory Copenhagen, og se det store udvalg af plankeborde i den online shop på hjemmesiden hipstory.dk

Flere Nyheder