Derfor skal du bruge en boligadvokat

26 October 2020
Maya Hindsberg

Uanset om du skal købe en bolig eller sælge en, så er det at få hjælp fra en boligadvokat en rigtig god ide, da det kan spare dig en masse penge i det lange løb.

For uanset, om du køber eller sælger, så er der en hel del juridiske aspekter, som der skal tages stilling til og det er netop her, at en boligadvokat kan hjælpe, således at du undgår nogle af de mange faldgruber, der kan være ved bolighandel, da der jo som bekendt er mange penge involveret i det. Læs eventuelt mere på https://eboligadvokat.dk/byer/

Når du skal sælge bolig

Uanset om du gør brug af en ejendomsmægler eller sælger selv, så er det en virkelig god investering at få en boligadvokat på din side. Men særligt hvis du vælger at sælge selv. Der er nemlig en lang række dokumenter, som skal være ordentligt på plads og overholde en række krav fra lovgivningen om boligsalg. 

Det er netop disse krav, der kan være problematiske, hvis du ikke lever op til dem og en boligadvokat kan netop bistå med, at du ikke kommer i klemme. Det er derudover nemt at få hjælp med at formulere købsaftalen og andre lignende dokumenter juridisk korrekt.

Når du skal købe bolig

Når du skal købe en bolig, så kan det være fristende at falde i fælden og skrive under med det samme, når ejendomsmægleren smøre tykt på. De er jo dygtige sælgere, men slå koldt vand i blodet og sørg for, at du har en boligadvokat, der kan se dokumenterne igennem.

Der er nemlig mere til boligkøb end bare at finde det rigtige hus, og du skal derfor have en masse dokumenter på plads og her kan en boligadvokat rådgive dig både før, under og efter købet. Derudover gennemgår de købsaftalen med dig og f.eks. også tilstandsrapporter mv. 

Flere Nyheder