Effektiv behandling af afhængighed på misbrugscenter

23 November 2018
Astrid Pedersen
Effektiv behandling af afhængighed på misbrugscenter

Misbrug og afhængighed er den moderne tilværelses største svøber. I et samfund, hvor der ikke er plads til svaghed, kan skrøbelige sjæle ofte blive opslugt i afhængighed af alt fra alkohol, receptpligtig medicin og hårde stoffer til sex og spil. Og det er sjældent kun den misbrugsramte selv, en afhængighed rammer. Hele familier er blevet ødelagt og hele livsverdener nedbrudt af misbrugs betinget afhængighed, som, når først den har slået kløerne i et menneske, er meget svær at få til at give slip. Men du kan lære selv at give slip på afhængigheden med et effektivt behandlingsforløb i trygge rammer på et misbrugscenter.

Hvordan foregår behandling af afhængighed på et misbrugscenter?

Når du har valgt at lade din misbrugsbehandling foregå på et misbrugscenter, som benytter sig af veldokumenterede og succesfulde behandlings metoder, kan du være sikker på at få en professionel, saglig og individuel behandling. Hos Behandlingscenter Stien behandles diverse former for misbrug ved hjælp af Minnesota modellen. Denne form for behandling har et holistisk perspektiv, hvilket betyder, at den ikke fokuserer ensidigt på misbruget eller substansen.

I stedet inddrages den misbrugsramtes fulde livsverden – inklusive familie – i behandlings forløbet, med det formål at give den misbrugsramte en erkendelse af det ansvar, han eller hun har for andre end sig selv. Samtidig modtager den misbrugsramte vejledning til at opbygge den værktøjskasse, som skal til for at skabe sig en tilværelse uden misbrug og afhængighed. Behandlingerne følges naturligvis op – og har man først gennemført behandlingen, vil man have mulighed for at tilslutte sig kontaktgrupper i sit lokal område, når det virkelige liv begynder igen.

Hos Behandlingscenter Stien finder du udelukkende veluddannet personale samt fast tilknyttede konsulenter, som selv har gennemgået et behandlingsforløb baseret på Minnesota modellen, og således kan relatere til de kriser, man som misbrugsramt måtte gennemgå under behandlingen.

Kontakt Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder