Få en grundig gulvafslibning Birkerød med en faglært gulvmand

30 August 2018
Astrid Pedersen
Få en grundig gulvafslibning Birkerød med en faglært gulvmand

Der er få materialer – hvis overhovedet nogen – der kan slå træværk, når det handler om gulvbelægning. Træ er et levende og organisk materiale, og derfor føles det rart og hjemligt mod fødderne. Et massivt trægulv har rigtig gode isolerende egenskaber, og så er det samtidig kønt at kigge på – hvis det altså er behørigt vedligeholdt, og har modtaget den rette beskyttende pleje.

Trægulve, som er behandlet med lud eller sæbe, skal hyppigt vaskes med specielle plejende midler for at kunne bevare deres smukke udseende, og samtidig være beskyttet imod spildte væsker og spidse hæle, som kan give henholdsvis pletter og ridser. Og for oliebehandlede trægulve gælder, at de kun kan bevare deres smukke, dybe glød, hvis de regelmæssigt vaskes med oliesæbe.

Dit forsømte trægulv kan have stor gavn af en gulvafslibning

Hvis du har forsømt at pleje dit gulv, således at det er blevet slidt og grimt at se på, eller du har overtaget boligen efter en tidligere beboer, som ikke har passet ordentligt på sit gulv, burde du overveje en grundig gulvafslibning. Ved en gulvafslibning slibes det øverste lag af træværket bort – det er her, alle de overfladiske ridser, skrammer, pletter, skjolder og øvrige misfarvninger sidder. Neden under den slidte overflade vil et helt nyt trægulv titte frem. Træværkets fibre vil rejse sig, og være klar til at suge den nærende og beskyttende efterbehandling til sig. Og vupti – så har du atter et smukt og ensartet gulv, som du kan have glæde af i lang tid.

Hvem kan give mit gulv en gulvafslibning?

Det anbefales altid, at du vælger en erfaren fagperson med speciale i gulvbehandling, når dit gulv skal have en gulvafslibning. Din professionelle gulvmand kan vurdere, hvad der er bedst for dit gulv, hvor meget, der skal slibes af, og hvilken form for efterbehandling, som er optimal. Find din professionelle gulvmand på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-birkeroed/

Flere Nyheder