Få inspiration til iværksætteri online

25 November 2020
Astrid Pedersen

Er du blandt de mange danskere som er vild med at se tv programmet Løvens Hule, og følge med i hvordan iværksættere får deres drømme til at gå i opfyldelse gennem ihærdigt arbejde og en brændende passion for deres idéer? Drømmer du selv om at få succes med dine egne koncepter – eller bare at kunne få tid til at udvikle disse så de kan blive flyvefærdige? Så kan du med fordel læse med i det følgende hvor du kan få mere information om hvorledes du springer ud som selvstændig iværksætter.

Hvordan bliver jeg iværksætter?

Der er for såvidt ingen fast opskrift på hvorledes du kommer i gang som iværksætter. Mange iværksættere starter helt fra bunden med en idé, som de så investerer mange arbejdstimer – og ofte også en hel del penge – i at modne og gøre klar til markedet.

Det er dog ikke tilstrækkeligt blot at have en god idé. Du vil som iværksætter skulle sætte dig ind i en masse ting angående skat og moms, etablering af egen virksomhed samt lovgivning inden for det pågældende område. Derfor kan det tilrådes at du opsøger nogle af de mange iværksætter netværk i Danmark hvor du kan få såvel sparring fra ligesindede som hjælp og støtter fra frie agenter med den relevante erfaring.

Der findes et hav af foreninger og muligheder for rådgivning og støtte – og du vil endda kunne få hjælp til alt fra idé og koncept udvikling til markedsføring og regnskab.

Hvorfor blive iværksætter?

Måske synes du at alt dette lyder meget besværligt i forhold til det at have et trygt og sikkert 8 – 16 job med fast løn og pension. Men de fleste mennesker, som er sprunget ud som selvstændige, har ikke fortrudt deres beslutning eet eneste sekund. Og derfor bør du, så snart du mærker gnisten, give dig selv lov til at overveje om ikke du også gemmer på en rigtig ildsjæl!

Læs mere om iværksætteri på https://jysktidende.dk/ 

Flere Nyheder