Fordele ved at vælge vicevært-hjælp

27 October 2020
Silje Hansen

Er du medlem af en boligforening eller ejerforening, og er på jagt efter en løsning for at vedligeholde ejendommen, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel forsøger vi at hjælpe dig med, hvordan du kommer frem til en billig, effektiv og fleksibel løsning, som kan være ideelt for både en mindre og større boligforening eller ejerforening. 

Det kan være at du står i et dilemma mellem om du skal vælge at ansætte en vicevært på fuld tid, eller om det bedre kan svare sig at hyre en ekstern vicevært, som varetager de opgaver, som der måtte være behov for. 

Derfor skal du vælge at hyre en ekstern vicevært til at vedligeholde ejendommen

Overordnet set er der flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge professionel vicevært-hjælp. Grundlæggende kan en vicevært fra et eksternt ejendomsservice, hjælpe med at løse de opgaver som du typisk måtte have behov for. Det kan være alt lige fra flyttesyn til, hvis trapperne skal vaskes en gang om måneden. Du kan også få hjælp til at vedligeholde ejendommens udendørs arealer. Det kan f.eks. være, når græsset eller hækken skal klippes til.

Du kan som udgangspunkt få skræddersyet en løsning, som du nu ønsker det. Du kan også vælge at give dine lejere mulighed for at ringe til viceværten, hvis der er brug for akut hjælp. Det kan være, hvis der er noget der går i stykker i boligen, eller hvis der opstår en skade. 

Hvilken ejendomsservice skal du vælge, når du skal hyre en vicevært?

Der er i dag flere muligheder for at vælge hjælp til viceværts opgaver. Her er kunsten at undersøge markedet, for at finde den bedste og billigste løsning for dit behov. Hvis du er fra København eller omegn, kan vi klart anbefale dig at se nærmere på dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/

Flere Nyheder