Forkæl dig selv med Ole Lynggard Copenhagen smykker

04 December 2020
Anne-Mette Hansen

Smykker er en skøn ting. Til at forkæle sig selv med. Eller til en virkelig lækker gave. Det kunne være til en kæreste, en veninde, en søster eller din mor. 

I tiden findes der rigtig mange smykkebrands. Og der kommer hele tiden nye til. Et af de populære brands lige nu er Ole Lynggaard Copenhagen. Det danske smykkemærke står bag mange utrolig flotte kollektioner.

Vil du vide mere? Læs med her, og få mere at vide om deres fine kollektioner af smykker.

Ole Lynggaard Copenhagen kollektioner

Det er Ole Lynggaard selv der i sin tid grundlagde virksomheden, men det er i dag hans datter Charlotte Lynggard, der er designeren bag dem. 

Det gennemgående tema for de unikke smykker har altid været: natur. Smykkerne er kreeret med dette i fokus, og der bruges både gulv, sølv og ædelsten.

A Sweet Escape er en af brandets populære kollektioner. Denne smykkekollektion er inspireret af dét at se en solnedgang. Det er et af der her øjeblikke, hvor man tager en ekstra dyb indånding, mens man bare betager det smukke fænomen. 

Shop dine smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen online

Du kan købe de overdådige og smukke ringe, øreringe, halskæder og armbånd i forskellige smykkebutikker og guldsmede. Men de forhandles også online. 

At shoppe eksklusive smykker online, kan være en fordel. Når du shopper online, har du nemlig mere tid til at sidde og overveje, hvad du skal forkæle dig selv med. Eller hvad du skal give i gave.

I en smykkebutik med andre kunder og en ekspedient, der gerne vil have lavet et salg, kan det til tider blive et forhastet valg. Sidder du derhjemme, har du alt den tid i verden, du skal bruge til at vælge dit favorit smykke. 

Læn dig godt tilbage og shop dine favorit smykker fra Ole Lynggard Copenhagen her: https://caratdiamanter.dk/maerker/ole-lynggaard-copenhagen-smykker

Flere Nyheder