Forsendelse i Danmark og Europa med danske DAO

08 November 2018
Astrid Pedersen
Forsendelse i Danmark og Europa med danske DAO

Danske DAO (Dansk Avis Ombringning) er ejet af Syddanske Medier og JP /Politikens hus. Oprindeligt blev Dansk Avis Ombringning stiftet for at sikre hurtig og pålidelig distribution af tryksager i det jyske, det vil sige aviser og dagblade (inklusive gratis aviser og lokal aviser), informations brochurer fra det offentlige og andre husstands omdelte medier. Dao blev hurtigt Jyllands største aktør inden for morgen distribution af tryksager, og har siden ekspanderet sit forretnings område – også geografisk.

Således forestår Dao nu omdeling af private pakker og erhvervs forsendelser i hele Danmark, og på det seneste har virksomheden endog udvidet sine services til også at omfatte 23 lande rundt omkring i Europa. Således kan du benytte Dao, hvad end du blot skal sende en enkelt pakke til en ven eller et familie medlem i Danmark eller Europa, eller du agerer på vegne af en virksomhed, og har brug for en pålidelig leverandør af erhvervs relaterede forsendelser. Og uanset om du er privat eller erhvervs kunde, kan du forvente service i top klasse fra danske DAO, som sætter en ære i hurtig og effektiv ekspedition af alle typer forsendelser inden for Danmarks grænser eller på det Europæiske kontinent.

Billig forsendelse med DAO – find og bestil online hos pakke.dk

Hvis du således foretrækker, at din forsendelse er på 100% danske hænder fra udgangspunkt til destination, kan du med sindsro vælge DAO. DAO befinder sig i den absolutte spydspids hvad angår private forsendelses operatører i Danmark, og har et utroligt godt omdømme, såvel blandt privat kunder som i det danske erhvervsliv.

På pakke.dk kan du få et godt og solidt overblik over de forskellige typer forsendelse, du kan vælge med DAO, og samtidig bestille lige netop den model, som du finder optimal. Pakke.dk tilbyder endvidere, at du kan anvende den gratis tracking app, når du skal følge din DAO forsendelse frem til modtageren.

Flere Nyheder