Gulvhøjttalere giver den bedste lyd og det bedste look

Gulvhøjttalere giver den bedste lyd og det bedste look

Højttalere placeret på en hylde eller et bord får ofte overfladen til at vibrere eller resonere, hvilket forvrider bassen. Solide gulv højttalere isolerer højttalerens vibrationer fra gulvet og giver dig mulighed for kun at høre bassen fra højttaleren og ikke vibrationer fra en hylde, bord eller gulv. Derfor er gulvhøjtalere et godt valg, når du skal vælge nye højttalere og lyden er vigtig for dig.

Den rigtige højde

Den korrekte højde for højtalerne er vigtig, fordi den justerer subwooferen og diskanten i forhold til øret og dermed opnår du den bedste balance i lyden. Højfrekvenserne mangler ofte, når højttalerne placeres for højt eller lavt.

Udseende og stil

Højttalere til gulvet er mere end blot tilbehør; de er en slags møbler. Det er derfor yderst vigtigt at dine nye højttalerne integreres i din bolig, og passer til resten af dit møblement. Mange højttalere har attraktivt træfinér og dybe overflader, og skal derfor naturligvis behandles som fine møbler, og stå et sted hvor du stolt kan vise dem frem.

Vælg de rigtige højttalere til gulvet

Når du er klar til at købe dine nye højtalere til gulv, så husk disse tips:

Vælg et solidt stativ. Et solidt stativ skal have meget lidt eller slet ingen lyd, når du trykker på den. Tunge stande er ofte de bedste, og nogle af dem er hule indeni, som kan fyldes med sand for at tilføje vægt.

Vælg et stativ, der supplerer højttalerens stil, farve og udseende.

Sørg for at stativet er stabilt og ikke kan væltes af små børn eller kæledyr.

Hvis du har tæppebelagte gulve, bør du bruge et stativ med højttalerstifter i bunden, eller puder, hvis du har et træ- eller fast gulv.

Vælg et stativ der gør så midten af højttaleren er på øreniveau, når du sidder ned.

Tjek udvalget af højttalere til gulv og sammenlign priser.