Her skal du købe den nye Tesla model S

05 October 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Hvor finder jeg den nye tesla model S?

Hos biltorvet kan du købe, sælge og lease biler. Her finder du både private bilejere og bilforhandlere, som sælger biler. 
Ved at købe gennem Biltorvet kan du få nogle lækre rabatter på værksteder rundt i landet. 

En af bilerne som du kan finde gennem Biltorvet er Tesla model S, som på mange måder kan siges at være en luksusbil. Du kan finde den i forskellig stand på https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s

Med en Tesla-bil har du gratis adgang til Tesla Super Charge, som findes rundt omkring i verden, hvor dit batteri kan lades fra 20 – 80% på under 40 minutter. Den kan også oplades derhjemme eller ved en station, som ikke er Fast Charge. Ladestationerne ligger i hele landet, og der er flere på vej.

Hvad kan denne Tesla så?

Det er en elbil i flot design, som ligner den har fået et facelift ift. tidligere versioner. Den har ekstremt hurtig acceleration, den kan nemlig komme fra 0-100 på 2,1 sekunder. Desuden har den over 1000 hestekræfter og en topfart på 322 km/t. Motor og batteri er ændret, således at den kan udføre flere quarter mile-accelerationer. 

Der findes to versioner; performance og long range alt efter hvilket behov, du skal have opfyldt. Bilen har autopilot, hvilket kan være meget smart, hvis man kører til og fra arbejde hverdag og eventuelt i myldretid, så kan denne funktion være til stor hjælp. 

Denne nye model S har mere plads på bagsædet til fødder og hoved. Baggagerummet har en generøs størrelse og har man brug for mere plads, kan sæderne lægges ned. Når de ligger ned, er der masser af plads, så det endda er en mulighed at tage dyner og hovedpuder med og lægge sig om bagved. Om det er til skovturen, en lur eller drive-in bio, så er muligheden der. 

Der er også en skærm bag rettet, men også og en større skærm på størrelse med en iPad ved siden af rettet, som også kan bruges til at se film på. Så går ladetiden pludselig ikke så langsomt.

Flere Nyheder