Hold dit selskab med fantastisk udsigt og lokation

11 December 2018
Tina Høy
image

Spis godt med fantastisk udsigt og placering

Der er mange muligheder for at holde selskaber i København. Men hvis du søger efter et sted at holde fødselsdag, barnedåb, bryllup eller anden begivenhed kan Cassiopeia tilbyde en meget central beliggenhed, meget smukt ud til Søerne i København. Det er fantastisk at kunne imponere sine gæster med denne lokation og ikke skulle arrangere en masse selv, men bare nyde dagen. 

Selvom I kun er 8 gæster, bydes I, hvis I har booket, velkomne på Cassiopeia som et selskab. De har plads til maksimalt 145 gæster indendørs til spisning, og 115 personer til buffet. Om sommeren er antallet det samme udenfor. Det er både muligt at købe buffetter, reception eller menuer på restaurant-cassiopeia.dk. Restauranten fører det nordiske køkken og er også inspireret af det mere sydlige samt havet. Naturligvis tager de hensyn til vegatarer, allergikere og veganere.

Hvis I er mellem 8 og 20 personer, er tastingmenuen en god ide. Her smager I 6-9 forskellige små retter. Det er dog også muligt at vælge på a la carte kortet, der skifter efter sæson. I kan både besøge restauranten til frokost og aften og kan altid få dejlig kaffe og fantatiske cocktails. 

Forestil dig fx at invitere til fødselsdagsbrunch på dette smukke sted. Med den såkaldte selskabsbrunch får man boblende velkomstdrink, brunch- og drikkebuffet i 3,5 time, og hvis I er mere end 8, er I garanteret at sidde ved samme bord. Alt dette for 299 kr. pr. person og 225 kr. for børn.

Det vil være fantatisk at kunne invitere sine nærmeste til en begivenhed så centralt placeret som midt i København og med udsigt til Søerne. Hvis man vil have alt arrangeret, så man ikke skal tænke på noget, kan Cassiopeia også sørge for underholdning og musik til festen. 

Du kan booke bord online på restaurant-cassiopeia.dk eller ringe på tlf. 3315 0933 og tale med dem om mulighederne. 

 

Flere Nyheder