Hvilke møbler er værd at investere i?

30 December 2020
Lykke Holzmann Søby

Skal du investere i designmøbler? Det afhænger af dit budget, men designmøbler og møbler i god kvalitet er en meget god idé at investere i. Billige møbler skal skiftes oftere, og derfor ender de med at blive dyrere i den lange ende. 

De vigtigste emner til dit første hjem er de møbler, du bruger mest. Stuemøbler er absolut værd at investere i, da de bliver brugt meget og derfor udsættes for mest slid.

En sofa til stuen skal være en af ​​de første ting, du køber

Det er det møbel du bruger mest, og det har den største designpåvirkning på dit rum, kan det anbefales altid at vælge neutraltonede sofaer med lagdelte teksturer, fordi de altid er smarte, selvom tiden og trends skifter hele tiden

Du kan dog også bruge din sofa som et statement, hvis du er fan af dristige farver.

Det er også det værd at bruge lidt mere på et tæppe til din stue

Tæpper er vigtige på grund af størrelsen, og hvor stor en forskel de gør i det samlede udseende af dit rum. Et tæppe i anstændig størrelse, som du elsker, kan pryde dit hjem i årevis.

De fleste mennesker køber dem ikke eller prøver at spare penge ved at købe tæpper af lav kvalitet eller tæpper, der ikke har den rette størrelse. Brug i stedet dine penge på kvalitetstæpper, der passer til værelset de ligger i.

Størrelsen på dit tæppe kan gøre hele forskellen. Køb altid et større end du tror du har brug for. Et større tæppe definerer rummet og får værelser til at se meget større ud, end det egentlig er.

Invester i dit spisebord

Når du har valgt en sofa, bør du anskaffe et spisebord, der holder mange år ud i fremtiden. Møblet vil være vigtigt for både dine egne behov og når du underholder gæster, så heller ikke her skal du spare.

De vigtigste boligarealer er absolut en prioritet. Det er en god idé, at din stue er i fokus når du køber møbler, især hvis du er typen der ofte har gæster.

Soveværelset er oasen i dit hjem

Du vil takke dig selv senere, hvis du bruger mange penge på en god madras og sengestel. En følelse af afslapning i dit soveværelse er afgørende for at føle dig hjemme.

Dit soveværelse skal være en oase, og det kan være meget svært at slappe af, hvis du ikke har det godt i din seng.

Derudover vil din seng optage en stor del af dit værelse, så du er sikker på at at du kan lide det, da det sandsynligvis vil angive tonen i soveværelset.

Få flere idéer til smukke møbler her: https://husblog.dk/ti-nye-moebler-til-dit-hus-designermoebler-naar-de-er-bedst/ 

Flere Nyheder