Hvorfor bruge cover til iPhone 8?

Er du den heldige ejer af en ny iPhone 8 – og er du en af dem, der endnu ikke har investeret i et cover til telefonen? Jeg plejede at være en af dem, men i dag har jeg ændret mening – læs med og find ud af, hvorfor jeg ALTID anbefaler at bruge covers.

Jeg husker stadig dengang jeg sad med den første iPhone mellem mine hænder. Følelsen af gennemført lækker kvalitet og design, og ikke mindst følelsen af at være ret så cool. Og selvom jeg er blevet temmelig meget ældre siden da, så er det stadig den følelse, jeg får, når jeg køber en ny iPhone.

Efterhånden har jeg lagt pænt mange penge hos Apple. 

Men ligeså meget som jeg elsker iPhones, ligeså meget hader jeg at betale umenneskelige summer for at få repareret med min skærm. Og tro mig, det er sket nogle gang.

Sidste gang blev dråben, der fik bægeret til at flyde over, og derfor sværger jeg nu til covers; jeg tabte nemlig min helt nye iPhone 8 samme dag, som jeg havde købt den! Spørg lige om jeg blev gal på mig selv?

Så nu har jeg sat mig for at slå et slag for covers. For din egen og din pengepungs skyld: Brug det skide cover. Find et fedt et; efter jeg besluttede mig for at købe et, har jeg fundet ud af, hvor mange fede designs, der er derude.

Hvor finder jeg så de covers henne? Tjoh… det gør jeg forskellige steder, men denne her hjemmeside med iPhone 8 cover er blevet min favorit. 

Webshoppen har et seriøst stort udvalg af covers, og jeg har allerede købt de først 7! Der er nemlig den ekstra fede ting ved covers, at de ikke koster alverden, så man kan sagtens købe en bunke og skifte efter humør og tøj. What’s not to like?