Køb e væske med smag online!

15 December 2020
Anne-Mette Hansen

Ryger du e-cigaret? Og elsker du e-væsker med smag? Det er ikke lige i alle byer, du kan købe e væske til din e-cigaret. Men hvad gør du så? Du bestiller selvfølgelig bare online. Der findes mange webshops, der har et stort sortiment af e-væsker med alle mulige smagsvarianter. 

Vælg e-cigaret frem for almindelige cigaretter 

Er du ikke allerede er hoppet med på moden og begyndt at ryge e-cigaret? Her får du fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge e-cigaretten fremfor den traditionelle slags.

1. Indeholder ikke tobak!

Du ryger ikke tobak, når du ryger e-cigaret. Du indånder en slags damp i stedet. 

2. Lugter ikke grimt!

Ingen røg – ingen lugt! Din e-cigaret lugter altså ikke grimt, som almindelige cigaretter gør.

3. Er ikke lige så usunde

Det er tobakken i cigaretterne, der er usundt. E-cigaretten er derfor ikke skadelig for dig som almindelige cigaretter. Der kan være nikotin i nogle e-væsker, men det udgør ikke sammen sundhedsfare for dig, som hvis der også var tobak der i. 

4. Er billigere for dig!

Det er langt billigere at købe e væske til din e-cigaret, end det er at købe almindelige smøger i supermarkedet! De stiger konstant i pris.

5. Fås med lækker smag!

Hvorfor skal det ikke smage godt at ryge? Selvfølgelig skal dét det! Du kan købe e væske med alverdens lækre smage.

Med de mange fordele er e-cigaretter et godt alternativ til det at ryge tobak. Det kan være en god måde at vedligeholde et rygestop på. 

Nyd lækre smage 

E-væske med smag af abrikos eller ananas? Måske banan eller blåbær? Du kan også vælge e væsker, der smager af tobak. Alverdens slags slik og bolcher. Frugt og meget andet.

Gå på opdagelse i en webshop, der forhandler e væske. Du finder helt sikkert en skøn smag, som du godt kan lide!

Flere Nyheder