Lad din maler i Frederiksværk forestå det indvendige malerarbejde

28 January 2021
Astrid Pedersen

Skal huset eller lejligheden strammes op indvendig, og vil du gerne afrunde istandsættelsen med frisk maling på væggene? Så bør du se dig om efter en dygtig og erfaren maler i dit lokal område.

Hvorfor ikke bare male selv?

Måske overvejer du selv at forestå maling af lofter, vægge og træværk i din bolig. Det kan være du tænker at du på den måde vil kunne spare mange penge. Men faktisk vil det i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig at hyre professionel arbejdskraft til løsning af denne opgave.

Ud over det at du selv slipper for den hårde og tidskrævende tjans når du lader en faglært maler forestå malerarbejdet i din bolig vil resultatet også blive flottere. Du vil tydeligt kunne se om stuer og værelser er malet af en dygtig maler eller af en amatør handyman. Og så er malerarbejde altså en del mere omfattende end du måske går og tror.

Indvendig maling af boligen koster penge og tager tid

Samtidig er det langt fra nogen gratis omgang selv at male boligen. Du skal ud og have fat på en masse udstyr og materialer – og da du skal betale fuld pris plus moms uden at kunne trække nogen af delene fra i skat som et malerfirma vil kunne kan det hurtigt løbe op.

Lægger man disse direkte udgifter sammen med dit forventede tidsforbrug vil det hurtigt stå klart at det ikke lønner sig at lave gør det selv arbejde når det handler om indvendig maling af boligen. Du vil nemlig skulle sætte mindst en uge af til projektet – og mon ikke du har bedre ting at bruge din ferie på.

Find den bedste maler i Frederiksværk

Er du bosiddende i Frederiksværk kan du med fordel vælge din lokale afdeling af Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksvaerk/ 

Flere Nyheder