Med denne behandling kan du rette op på skæve tænder

30 April 2021
Silje Hansen

Skæve tænder gør desværre, at flere holder igen, når de smiler eller griner, for at andre ikke skal opdage det. Det kan være hæmmende og en stor begrænsning for en, når er blandt andre. Især som ung eller voksen kan det være en stor belastning at være utilfreds med ens tænder. Det er der naturligvis to forskellige løsninger på. Den ene er, at du kan vælge en traditionel bøjle, hvor du får bøjle eller skinner på tænderne, som du sikkert allerede kender. Det skaber naturligvis en del opmærksomhed, fordi det er meget tydeligt og synligt, at du har bøjle på. Derudover kan det være irriterende at have på, fordi det fylder en del i munden og man skal være opmærksom på, hvad man tygger i.

Den anden løsning er langt smartere og diskret. Med en invisalign behandling kan du rette op på skæve tænder, mellemrum mellem tænderne eller, hvis du har overbid eller underbid.

Hvad er en invisalign behandling?

En invisalign behandling består af en gennemsigtig tandbøjle. Det er en tandbøjle som er utrolig diskret, hvorfor det er sjældent folk vil opdage, at du har bøjle på, mens dine tænder retter sig på plads. Den gennemsigtige bøjle bliver skræddersyet og designet, så det passer til dine tænder og mund. På denne måde kommer den til at sidde helt tæt og komfortabelt i munden.

Det er en tandbøjle, som du f.eks. kan tage af, når du enten skal børste dine tænder eller spise. På denne måde begrænser den dig ikke i, hvad du kan og må spise. Vær dog opmærksom på, hvor længe du har bøjlen af, da det anbefales, at du har bøjlen på tænderne i mindst 22 af døgnets 24 timer. 

Derfor skal du vælge en invisalign behandling

Hvis du ønsker at få gjort noget ved de skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne, skal du vælge en professionel invisalign behandling her

Flere Nyheder