Ny og stærk emalje med maling af badekar

Ny og stærk emalje med maling af badekar

Der er få ting her i verden, som står mål med en lækker, afslappende wellness oplevelse. Følelsen af at alle spændinger i kroppen løsner op, og hverdagens stress stille og roligt fordamper og erstattes af en salig sjælefred, er en lise for både krop og sind.

Mange af os har kun mulighed for at opnå denne fantastiske følelse, når vi en sjælden gang imellem går i spa, eller overnatter på et hotel i luksus klassen. Er du i besiddelse af et badekar, er du således heldigt stillet – for så kan du få den ultimative spa oplevelse hjemme i dit eget badeværelse. Et badekar, som er fyldt med varmt vand, eventuelt tilsat badesalt eller velduftende olier og urter, kan give dig wellness oplevelsen inden for hjemmets fire vægge.

En særlig bonus i denne sammenhæng er, at du kan gå direkte ind i seng efter badet – du skal ikke først i tøjet og ud i din bil. Dette betyder, at din nattesøvn bliver tung og dyb, og du vågner afslappet og forsfrisket næste morgen.

Gør dit badekar parat til en luksus oplevelse med maling af badekar

Er badekarret derhjemme gået hen og blevet lidt slidt i emaljen, kan det hurtigt gå hen og blive ganske uappetitligt at se på. Et badekar, som er præget af slitage i form af gulligt brune misfarvninger fra aflejringer af kalk og okker, er ikke videre befordrende for wellness og luksus.

Måske har du overvejet at skille dig af med det slidte og misfarvede badekar, og eventuelt afskaffe et nyt eller erstatte det med en mere praktisk bruseniche. Men det er faktisk synd – og sjældent nødvendigt. Med en ny emalje kan du sagtens få dit badekar til at fremstå flot og skinnende, som var det nyt – og dermed genoptage dine hjemlige luksusvaner!

Læs mere om maling af badekar på ny-emalje.dk