Office 365 kurser på alle niveauer – find dem online

05 April 2021
Astrid Pedersen

De fleste kontor baserede virksomheder i Danmark benytter Microsofts produkter i forbindelse med samarbejde og daglige arbejdsopgaver for de enkelte funktioner. Microsoft Office pakken tilbyder en lang række anvendelige og brugervenlige applikationer som er særligt udviklet til at gøre livet lettere for kontorfolket hvad end man arbejder med regnskab, research, forretningsudvikler og Business Intelligence eller marketing.

Det er med Microsoft Office nemt at samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer da man altid kan være sikker på at modtageren har mulighed for at åbne, læse og redigere dokumenter frembragt i eksempelvis Microsoft Excel, Microsoft Word, eller Microsoft PowerPoint. Og da langt de fleste kontor ansatte for længst har vænnet sig til at arbejde med det interface som Microsoft Office applikationerne tilbyder er det ganske enkelt nemmest at beholde disse som primære arbejdsredskaber.

Bliv klogere på anvendelse af Microsoft Office 365 med et kvalificerende kursus

Hvis den cloud baserede version af Microsoft Office pakken – Microsoft Office 365 – er blevet udrullet i din virksomhed er det en rigtig god idé at sætte sig grundigt ind i denne særdeles anvendelige og versatile platform. Dette kan for eksempel gøres gennem et spændende og lærerigt kursus i Microsoft Office 365 hvor kollegerne sammen kan deltage.

På den måde kan du nemlig sikre at alle får det optimale ud af denne, og at samtlige medarbejdere er på samme side når det handler om hvorledes det nye redskab skal anvendes. Du vil kunne opnå en højere grad af medarbejder tilfredshed hvis alle får mulighed for at berige sig og optimere deres work flows gennem et spændende Microsoft Office 365 kursus. Og dette vil afspejles i optimerede work flows og en lavere fejlmargin.

Hvor kan jeg tilmelde mine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus?

Hos 4D, som er en københavnsk baseret udbyder af IT kurser, finder du et stort udvalg af Microsoft Office kurser – læs mere på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 

Flere Nyheder