Respekter de andre omkring dig i din lejlighed i Kolding

01 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Kolding er et skønt sted at bo i Danmark, men selvom man siger, at tingene er større i Jylland, og der er langt mellem naboerne, og at jyderne er gode til at være rummelige, så er der jo også en grænse for charmen.

Desuden er det jo ikke sikkert, at din nabo er født jyde; det kan jo være en tilflytter.

Så du har fået dig en bolig i den her del af landet fra otbolig.dk, og det var bare et pragteksemplar, som du har fået tildelt, at du ikke kan vente med virkelig at føle dig hjemme!

“Problemet” er bare, at du kommer fra et sted, hvor det ikke er atypisk, at man larmer en del, om man danser i ens egen lejlighed i en hverdag, eller man holder fest i den i weekenden.

Hvis man så specielt er flyttet til en lejlighed, hvor der ikke er langt til naboerne, så skal man virkelig være varsom med at opføre sig på samme måde, som man gjorde det tidligere sted.

Der skal være plads til alle omkring dig fra din lejlighed i Kolding

Du tænker jo måske, at du betaler for lejen, og dette er dit hjem, så du skal have lov til at opføre dig, som du vil, så længe du overholder de regler, der er gældende.

Hvis du gør, som reglerne tillader, men andre brokker sig, så er det ifølge dig bare dem, som der må indordne sig, for du har dit på det rene.

Det er givetvis rigtigt, men det handler også om at have et godt naboskab med dem i lejligheden ved siden af, under en, over en, og hvor de ellers kunne finde på at være henne.

Så man skal være en god nabo og ikke larme for meget, når det bliver aften, og skal man holde fest, så bør man lige advare om det på forhånd, hvis det kan gå hen og blive animalt.

Så vil de andre beboere omkring dig nok også tage hensyn til dig.

Flere Nyheder