Selvklæbende transfers er den perfekte reklameartikel

25 February 2021
Silje Hansen

Reklameartikler er effektive, hvis du ønsker at skabe synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed og brand. Der er mange måde at brande sin virksomhed på, eller hvis du ønsker at skabe noget synlighed i lokalområdet.

Når du skal vælge en løsning for at brande din virksomhed, er det vigtigt at overveje, hvad der giver værdi på kort og lang sigt. Det skal helst være en løsning, som er til stor fordel for ens virksomhed. Her skal du naturligvis overveje, hvad der passer til virksomhedens profil, koncept og løsninger. Dermed vil din virksomhed bedre kunne blive husket for det, når modtageren ser din reklame. 

Derfor skal du vælge selvklæbende transfers

Selvklæbende transport er en fantastisk effektiv måde at brande din virksomhed på. Her kan du vælge at bruge dem som reklame på et butiksvindue eller på en væg på kontoret. Fordelen ved at vælge selvklæbende transfers er at det ser mere naturligt og professionelt ud, da der ikke er noget folie eller papir. Du får dermed også et mere miljøvenligt resultat. 

For at brande din virksomhed gennem børn og unge, kan du overveje at lave selvklæbende transfers som tatoveringer. Dermed kan de bære et logo eller slogan som præsenterer virksomheden. Det vil skabe synlighed og opmærksom omkring dit brand. 

Du kan også vælge at få lavet selvklæbende transfers som metal. Det vil virke mere eksklusivt at bruge på et af virksomhedens produkter som en del af brand-strategien. 

Hvem kan hjælpe med at lave selvklæbende transfers? 

Hvis du er i markedet for at finde hjælp til lave selvklæbende transfers af høj kvalitet, bør du tage kontakt til id-marking.dk. De kan hjælpe med at lave selvklæbende transfers i forskellige varianter, så det kan bruges som reklame på biler, butiksvinduer eller vægge. Du kan også få dem lavet billigt som tatoveringen eller som metalstykker. 

Flere Nyheder