Ting du bør vide om det at få en varmepumpe på Sjælland

29 September 2021
Cecilie Mortensen

Hvis du er gået i tænkeboks over, hvorvidt du skal anskaffe dig en varmepumpe eller ej, så er du endt det helt rette sted. I denne artikel kommer vi nemlig til at se nærmere på nogle at de ting, der kan være gode at vide, før du får en varmepumpe. 

Varmepumpe på Sjælland – dette bør du vide

Du kan vælge at leje din varmepumpe

En mulighed du har, når det kommer til varmepumper er, at du kan leje dem. Det vil sige, at du får din varmepumpe på abonnement, så du på den måde kun behøver at betale for den i den periode, hvor du ønsker det. 

Når du kører med en løsning, der hedder en varmepumpe på abonnement, så kan du også undgå at skulle stå med en stor pulje penge til varmepumpen. Den kan nemlig være ret så dyr, hvis du selv køber den. 

Udgifter til vedligeholdelse er selvfølgelig også noget, du helt kan undgå, når du lejer din varmepumpe. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at du skal betale en masse ekstraregninger løbende til varmepumpen, da der tages hånd om dette i den pris, du betaler hver måned. 

Oplev at boligens CO2-udledning falder med ca. 1/3

Det at få en varmepumpe på Sjælland betyder også, at du kan reducere boligens CO2-udledning – og det er selvfølgelig noget, som gavner miljøet. 

Vær med til at designe din varmepumpe 

Noget du også skal vide, når det kommer til din kommende varmepumpe på Sjælland er, at du kan være med til at designe den, så den bedst muligt passer til din bolig. Det er i hvert fald tilfældet, hvis du rækker ud til Nærvarme Danmark. Du kan også blive klogere på mange flere ting omkring det at have en varmepumpe i din bolig, hvis du klikker ind på deres hjemmeside. 

Flere Nyheder